•  RZ VDV Header Stage 192px

Emerson Global Users Exchange


Een monsterklus, zo kan de opdracht voor de Global Users Exchange, nog het best worden omschreven. Voor deze driedaagse conferentie en technologiebeurs in Dösseldorf werd immers alle denkbare flexibiliteit en creativiteit verlangd van onze mensen en van de organisatie.

Voor wat betreft de infrastructuur werd een stroomverdeelnet van 400V met een vermogen van 200Kw aangelegd en daarnaast moest er een verdeelnet 110V/60Hz met een totaal vermogen van 200Kva komen. Heel bijzonder, aangezien dit een Noord-Amerikaans verdeelnet betrof. We kregen ook de vraag om een droge persluchtinstallatie te leveren. Een echte uitdaging, want alles moest binnen één dag gerealiseerd worden. Kortom, de kennis, ervaring en flexibiliteit van onze mensen kwam perfect van pas! Als kers op de slagroom hebben we een datanetwerk gerealiseerd met Cat5-bekabeling, zodat meer dan vijftig gebruikers goed en stabiel internet hadden om mee te werken.

In de entree van de Global Users Exchange hadden we RGB-LED toegepast dat subtiel van kleur veranderde. Op deze manier had je als bezoeker het gevoel dat er continu iets gebeurde. Dit, samen met het podium met een backlit, resulteerde in een blikvanger waar je als bezoeker écht niet omheen kon. De vele stands die waren opgesteld hadden we voorzien van LED-inbouwspots en in totaal zijn er 120 LED-lcd-schermen met afmetingen van 25 inch tot 65 inch geplaatst. Deze werden aangestuurd door computers waarvan wij er zestig hadden geplaatst.