•  RZ VDV Header Stage 192px

ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT

Wie kent het niet? Het ABN AMRO World Tennis Tournament is het grootste tennistoernooi en een van de grootste sportevenementen van Nederland met meer dan 120.000 bezoekers! Tevens een van onze favoriete projecten van het jaar!

Medio februari werd alweer de 45e editie van het toernooi gevierd. Vanaf het prille begin is Van der Veen al dé technisch leverancier van het tennisevenement in de Maasstad en daar zijn we heel trots op! 

Niemand zal ontkennen dat tennis het belangrijkste onderdeel is van dit evenement, maar ook de beleving en de business eromheen zijn van grote betekenis. Daarom wordt er ieder jaar voor genodigden het VIP-dorp The Club, opgebouwd. Dit dorp bestaat uit uiteenlopende horecagelegenheden en er is het voor iedereen toegankelijke Tennis Plaza, waar allerlei winkeltjes zijn te vinden. Het zal u niet verbazen dat de complete elektriciteitsvoorziening van dit evenement in handen is van Van der Veen - event engineering. Maar er was meer. Zo namen we ook het riggingwerk, de complete technische installatie van het VIP-dorp en van Tennis Plaza, en de verlichting van het Court 1 plus de inspeelbanen voor onze rekening.

Voor de gelegenheid hadden we in samenwerking met JMT, een businessunit in het VIP-dorp tot onze beschikking. Hier konden we onze klanten uitnodigden en vanzelfsprekend passend ontvangen. We willen nogmaals al onze gasten hartelijk bedanken, mede dankzij jullie komst hebben we ook dit event weer tot een zeer succesvol evenement kunnen maken!