•  RZ VDV Header Stage 192px

European Congress of Radiology in opdracht van Canon Medical Systems


Het European Congress of Radiology, een van de meest prominente medische congressen ter wereld, vond plaats in Wenen van 28 februari t/m 4 maart 2018.

Naast een uitbegreid congresprogramma is de ECR ook een vakbeurs voor medische toepassingen. Canon Medical Systems presenteerde zichzelf voor het eerst op grote schaal onder de nieuwe naam na de samensmelting van twee wereldspelers: TOSHIBA en Canon. Een hoogtepunt tijdens de beurs was de onthulling van een nieuw MRI-apparaat: de Vantage Orian 1.5T. Van der Veen is trots aan deze succesvolle totaalpresentatie te hebben bijgedragen.

Van der Veen is al sinds februari 2015 ‘exclusive supplier audiovisual' voor het vroegere TOSHIBA Medical Systems Europe en verzorgt voor deze klant de audiovisuele concepten voor de corporate events in Europa. Ook tijdens het ECR in Wenen verzorgde Van der Veen de totale technische installatie van de 714 m2 grote beursstand.

Een high res. LED wall van 5x3 meter vormde een echte eye catcher in de stand. Daarnaast zijn er diverse flatscreens, touchpanels en een holo-scherm geïnstalleerd. Een op maat lichtplan resulteerde in de juiste look-and-feel. Gedurende het gehele ECR congres waren er technici van Van der Veen aanwezig om optimale werking van audiovisuele toepassingen te garanderen en alle activiteiten, meetings en presentaties in de stand en de congresruimtes te begeleiden.