•  RZ VDV Header Stage 192px

Aircraft Interiors Expo

Van 10 tot 12 april 2018 vond in Hamburg de Aircraft Interiors Expo plaats. In opdracht van Studio Tognini heeft Van der Veen de circa 1200 m2 (!) grote stand van Zodiac Aerospace voorzien van alle technische faciliteiten. Het was een uniek project om in een stand van dit formaat je meerwaarde te mogen bieden als totaalleverancier.

Het centrale ontmoetingsgedeelte van de stand werd omgeven door circa 10 meeting rooms. Op de verdiepingsvloer werd de catering verzorgd. Elke ruimte kreeg een eigen lichtplan om te zorgen voor een optimale sfeer om elkaar te ontmoeten en rustig verder te praten.

In het centrale deel werd koud licht gebruikt, terwijl camita 36W armaturen zorgden voor een meer gezellige sfeer bij de bar. Blauw licht zorgde voor mooie accenten aan de lamellen en in de meeting rooms. Verder werden led-strips gebruikt voor het uitlichten van o.a. de balie en de bar.

Van der Veen heeft diverse formaten LCD-schermen en computers verzorgd, niet alleen voor de centrale stand, maar ook voor elke meetingroom. 

Om alle benodigde plaatsen in de stand van elektra te kunnen voorzien, hebben wij voor de volledige stand het verdeelnet aangelegd. Contactpunten werden volgens een op-maat gemaakt plan aangebracht.

 

 

Foto's: Edu van Gelder