•  World Forum Den Haag - Van der V

World Forum Den Haag

Partnership

World Forum Den Haag

In het World Forum worden beslissingen genomen die van invloed zijn op de wereld. Zoals bij conferenties van het International Criminal Court (ICC), The Nuclear Security Summit en The Hague International Model United Nations (THIMUN). Soms maken persoonlijke ontmoetingen op kleinere schaal het verschil. Bijvoorbeeld een verhelderend gesprek met collega’s op een corporate bijeenkomst of samen genieten van een cultureel evenement. Elke ontmoeting in het World Forum is een bijzondere gebeurtenis, die uw blik op de wereld kan veranderen. Events that shape the world.

De combinatie van een multifunctioneel auditorium/theater en diverse break out ruimtes maakt het World Forum de perfecte locatie voor elk type evenement. Het World Forum heeft de ruimte om vijfduizend bezoekers tegelijk te ontvangen, maar kan uw evenement ook een intiem en persoonlijk karakter geven. Het is zelfs mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen wensen en uitstraling: de laatste stap van goed naar geweldig!

Voor WFCC is Van der Veen al vele jaren preferred supplier voor stroomvoorzieningen. Zo hebben we meegewerkt aan de internationale top NSS: The Nuclear Security Summit. In het World Forum worden tientallen conferenties en congressen georganiseerd per jaar, waar Van der Veen bij is.