•  1016-232-1280-w2x

AV TECHNICUS

Van der Veen is per direct op zoek naar een:

AV TECHNICUS

 

BEN JIJ….?

Ben jij een accurate en klantvriendelijke technicus audiovisuele installaties? Lijkt het je leuk om te werken op congressen, evenementen en trade shows, waarbij geen dag hetzelfde is? En ben jij op zoek naar een dynamische en afwisselende baan? 

 

Dan pas jij perfect in ons team!
 

OVER ONS

Van der Veen – event engineering is al meer dan 100 jaar actief in de evenementenbranche. Wij realiseren innovatieve belevingsconcepten op congressen, evenementen en trade shows. Van der Veen verhuurt en installeert alle technische voorzieningen die nodig zijn voor onderscheidende live communicatie: van hightech licht-, beeld- en geluidsinstallaties tot essentiële stroomvoorziening, trussing, rigging en IT-netwerken. 

Wij hebben passie voor ons vak. De klantgerichte aanpak van het bedrijf uit zich in succesvolle projecten voor onze klanten en hun bezoekers. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa verzorgen wij toonaangevende projecten.

Enkele evenementen waar wij werken zijn de Fruit Logistica in Berlijn, het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam,  de Fima Agricola in Zaragoza en de Masterpiece in Londen. Kijk voor een impressie van ons werk op www.vanderveen-ee.nl/projecten. Daarnaast is Van der Veen huisleverancier voor de prominente evenementenlocaties Ahoy Rotterdam en de Grote Kerk in Den Haag.

 

FUNCTIE

Bij Van der Veen kom je terecht in een hecht team met een open en informele werksfeer. Je werkt van project naar project en elke dag is anders. Kortom, een zeer dynamische werkomgeving.

Als technicus audiovisuele installaties ben je verantwoordelijk voor het engineeren, installeren en bedienen van audiovisuele producties op locatie. Je werkt afhankelijk van het project zelfstandig of in een team. Je bent klantgericht en in geval van aanvullende wensen of problemen zorg je voor een oplossing. 

 

VEREISTEN

MBO-opleiding AV-techniek en/of ervaring met installatie van audiovisuele installaties;
Goede kennis van audio-, licht-, projectie- en videotechniek;
Klantgerichte houding en goede communicatieve en sociale vaardigheden;
Flexibele instelling, bereidheid om meer uren te werken in het hoogseizoen (najaar-winter) en bereidheid tot reizen door Europa;
Beheersing van Engelse en Duitse taal;
Kennis van Powerpoint, Keynote en verwante presentatieprogramma’s is een pré;
In bezit van rijbewijs B


AANBOD

Een afwisselende baan in een hecht team. Je ontvangt een prima salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Klein metaal & Installatie Techniek. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot het behalen van certificeringen en opleidingen.     

 

INFORMATIE & SOLLICITATIE

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dirk van der Meer op 070-3679797. Je sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op hr@vanderveen-ee.nl Stuur je CV en motivatie mee. Wij nemen spoedig contact met je op.