MANAGER PLANNING & UITVOERING

Van der veen is per direct op zoek naar:

Manager Planning & Uitvoering

Ben jij?

Ben jij een uitstekende organisator met sterke communicatie skills, die wel tegen een stootje kan? Wil jij die belangrijke spil in onze organisatie worden? Kun jij mensen goed inschatten en ben je een echte teamplayer? Lijkt het je leuk om te werken in een hecht team in soms hectische tijden? Weet jij het overzicht te bewaren en meerdere ballen hoog te houden?

En heb je dan ook nog eens affiniteit met techniek & logistieke dienstverlening?

Is jouw antwoord telkens JA? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

over ons:

Van der Veen – event engineering realiseert technische belevingsconcepten op beurzen, congressen en evenementen. Wij verhuren en installeren alle technische voorzieningen die nodig zijn voor onderscheidende live communicatie: van hightech licht-, beeld- en geluidsinstallaties tot essentiële stroomvoorziening, trussing, rigging en IT-netwerken.

Wij hebben passie voor ons vak en zijn klant gedreven, resulterend in succesvolle projecten voor onze klanten en hun bezoekers. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa verzorgen wij toonaangevende projecten.

Enkele evenementen  waar wij werkzaam zijn: ABN AMRO World Tennis Tournament, North Sea Jazz Festival, Masterpiece London, TEFAF Maastricht, BRAFA Brussels, Tong Tong Fair Den Haag.  Daarnaast is Van der Veen huisleverancier voor prominente evenementenlocaties als Ahoy Rotterdam en World Forum Den Haag.

Je komt in een hecht team terecht van ruim 60 medewerkers. Het werk? Het is hollen en stilstaan. Werken van deadline naar deadline. Elke project is anders, dus een zeer dynamische werkomgeving. Van der Veen staat voor maximale service en is continu bezig het bedrijf te vernieuwen. Kortom, een zeer dynamische werkomgeving met een open en informele werksfeer.

functie

Als Manager Planning & Uitvoering geef je leiding aan de uitvoering, planning, werkvoorbereiding, magazijn en werkplaats. In deze functie werk je nauw samen met de Commercial Manager en Finance Manager en ben je onderdeel van het Management Team. Je rapporteert aan de Managing Director.

De Manager Planning & Uitvoering draagt de verantwoordelijkheid voor de complete planning (verzorgd door twee planners) en de exploitatie van de dagelijkse operationele activiteiten. Hiertoe behoren de volgende werkzaamheden: 

1. Overleg voeren over planning met planners, projectmanagers, clientmanagers (sales).
2. Controleren en bewaken van de week- en dagplanning, werk- en dagschema’s voor de exploitatie van binnen en buitendienst inclusief transport.
3. Voorbereiden en controleren van werkzaamheden in magazijn en werkplaats.
4. Het toezicht houden op de werkvoorbereideng.
5. Instrueren en informeren van medewerkers over de projecten en werkzaamheden en controleren van de medewerkers en de voortgang van de werkzaamheden op de projecten.
6. Het ondersteunen van de projectmanagers en chef monteurs tijdens de uitvoering van de werkzaamheden op het gebied van planning en leidinggeven.
7. Het tijdig treffen van voorzieningen om de seizoenspatronen op te vangen w.o. onderbezetting- en overbezetting problemen.
8. Het maken van afspraken en vastleggen van freelancers.
9. Het opbouwen van een freelancer bestand waaruit ingehuurd kan worden.
10. Toezicht houden op het gebruik van materiaal en materieel en kwaliteit van de werkzaamheden.
11. Het evalueren van de uitgevoerde projecten in samenwerking met de projectmanagers en clientmanagers (sales).
12. Het periodiek voeren van het chef monteurs overleg en zorg dragen voor het tijdig uitvoeren van de actie punten.
13. Toezicht houden op de uitstraling van het bedrijf, het gedrag van de medewerkers en het naleven van de huisregels.

Vereisten:

- HBO denk- en werkniveau (of vergelijkbaar in werkervaring).
- Leidinggevende capaciteiten.
- Kennis van technieken en ervaring in de techniek & logistieke dienstverlening, bij voorkeur elektrotechniek.
- Kennis van planningstechnieken voor personeel en transport.
- Relevante kennis van computer programma’s .
- Bereidheid buiten normale arbeidstijden te werken i.v.m. seizoenspatroon.
- Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, Duits is pré.
- Stressbestendig en een sterk anticiperend en oplossend vermogen.
- Organisator
- Communicator
- Teamplayer

aanbod

Een interessante baan met veel afwisseling, bij een gezond en groeiend bedrijf met seizoenspatroon met sterke pieken. Een prima salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

informatie & sollicitatie

Voor inlichtingen Arie Boon of a.boon@vanderveen-ee.nl of 070-3679797.

Geïnteresseerd? Stuur uw duidelijke motivatie en CV naar a.boon@vanderveen-ee.nl