MONTEUR/TECHNICUS ELEKTRO- & AUDIOVISUELE INSTALLATIES

Van der Veen is per direct op zoek naar een:

MONTEUR/TECHNICUS ELEKTRO- & AUDIOVISUELE INSTALLATIES 

BEN JIJ….?

Ben jij een snelle, accurate en klantvriendelijke elektromonteur of AV technicus, die niet vies is van een beetje overwerk? Lijkt het je leuk om te werken op beurzen, evenementen, tentoonstellingen en feesten, waarbij geen dag hetzelfde is? Ben jij een harde werker, op zoek naar een dynamische en afwisselende baan waarbij je zowel in Nederland en de rest van Europa werkt? Of ben je een leerling die het vak aan het leren is?

Dan pas jij perfect in ons team!

OVER ONS

Van der Veen – event engineering realiseert technische belevingsconcepten op beurzen, congressen en evenementen. Wij verhuren en installeren alle technische voorzieningen die nodig zijn voor onderscheidende live communicatie: van hightech licht-, beeld- en geluidsinstallaties tot essentiële stroomvoorziening, trussing, rigging en IT-netwerken.

Wij hebben passie voor ons vak en zijn klant gedreven, resulterend in succesvolle projecten voor onze klanten en hun bezoekers. Niet alleen in Benelux, maar door heel Europa verzorgen wij toonaangevende projecten.

Enkele evenementen waar wij werkzaam zijn: ABN Amro World Tennis Tournament, North Sea Jazz Festival, Masterpiece London, TEFAF Maastricht, BRAFA Brussels, Tong Tong Fair Den Haag. Daarnaast is Van der Veen huisleverancier voor prominente evenementenlocaties als Ahoy Rotterdam en World Forum Den Haag.

Je komt in een hecht team terecht van ruim 60 medewerkers. Het werk? Het is hollen en stilstaan. Werken van deadline naar deadline. Elke project is anders, dus een zeer dynamische werkomgeving. Van der Veen staat voor maximale service en is continu bezig het bedrijf te vernieuwen. Kortom, een zeer dynamische werkomgeving met een open en informele werksfeer.

FUNCTIE

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren van tijdelijke technische installaties, zoals bijvoorbeeld elektra, trussconstructies, verlichting of beeldschermen, geluidsinstallaties en het inregelen hiervan op locaties in binnen- en buitenland.

VEREISTEN

  • Elektrotechnische opleiding/podium- evenemententechniek en/of ervaring met installatie van elektra of AV;
  • Flexibele instelling: geen 9 tot 5 mentaliteit, werken met kritische deadlines, bereidheid om meer uren te werken in het hoogseizoen; 
  • Bereidheid tot reizen door Europa;
  • Ervaring in de beurzen- en evenementenbranche is een pré, net als ervaring in soortgelijke functie.
  • Goede beheersing van de taal en bij voorkeur kennis van Engelse en Duitse taal.
  • Goede commerciële, communicatieve en sociale vaardigheden;
  •  Technisch en praktisch inzicht.

AANBOD

Een interessante baan met veel afwisseling bij een gezond en groeiend bedrijf. Een prima salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afwisselend werk in Europa. Mogelijkheid tot behalen certificeringen en opleidingen.

INFORMATIE & SOLLICITATIE

Voor meer informatie; neem contact op met Dirk van der Meer of André Vis op 070-3679797.
Ter sollicitatie; stuur je CV en motivatie naar d.vdmeer@vanderveen-ee.nl en a.vis@vanderveen-ee.nl en we nemen spoedig contact met je op.