•  1016-265-1280-o6v

SALESMANAGER EXHIBITIONS & EVENTS

Van der veen is per direct op zoek naar:

Sales Manager Exhibitions & Events

Ben jij?

Ben jij dat commerciele talent met een flinke portie energie, die zich graag in de (internationale) evenementenbranche stort? Is het jouw passie om het jouw klant helemaal naar de zin te maken? Lijkt het jou leuk om samen met jouw klanten en collega’s mooie projecten te bedenken en realiseren van A tot Z?

Heb jij een affiniteit met techniek en audiovisuele middelen?

Dan pas jij perfect in ons team!

over ons:

Van der Veen – event engineering realiseert technische belevingsconcepten op beurzen, congressen en evenementen. Wij verhuren en installeren alle technische voorzieningen die nodig zijn voor onderscheidende live communicatie: van hightech licht-, beeld- en geluidsinstallaties tot essentiële stroomvoorziening, trussing, rigging en IT-netwerken.

Wij hebben passie voor ons vak en zijn klant gedreven, resulterend in succesvolle projecten voor onze klanten en hun bezoekers. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa verzorgen wij toonaangevende projecten.

Enkele evenementen  waar wij werkzaam zijn: ABN AMRO World Tennis Tournament, North Sea Jazz Festival, Masterpiece London, TEFAF Maastricht, BRAFA Brussels, Tong Tong Fair Den Haag.  Daarnaast is Van der Veen huisleverancier voor prominente evenementenlocaties als Ahoy Rotterdam en World Forum Den Haag.

Je komt in een hecht team terecht van ruim 70 medewerkers. Het werk? Het is hollen en stilstaan. Werken van deadline naar deadline. Elke project is anders, dus een zeer dynamische werkomgeving. Van der Veen staat voor maximale service en is continu bezig het bedrijf te vernieuwen. Kortom, een zeer dynamische werkomgeving met een open en informele werksfeer.

functie

Van der Veen is op zoek naar een, creatieve en ondernemende Salesmanager. Deze Salesmanger is verantwoordelijk voor een groep van klanten met name actief op beurzen en evenementen. Hij/zij weet als professional de klant te begeleiden en te inspireren over de inzet van licht, beeld en geluid en de wens van de klant te vertalen in conceptuele technische toepassingen.

Je maakt deel uit van een team van ruim 70 collega’s en rapporteert aan de Commercieel Directeur. Je bent in het salesteam mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van business, producten en nieuwe diensten op nationale- en internationale beurzen, kunsttentoonstellingen, sport- en cultuurevenementen en corporate events.

Je draagt zorg voor het acquireren en realiseren van technische producties voor je vaste (internationale) klantengroep, het intensief beheren van de relatie en het benutten van kansen van nieuwe klanten. Daarnaast verzorg je het advies naar de klant en de concrete invulling-, planning- en uitvoering van het project. Je ziet samen het projectplan uiteindelijk tot leven komen en ben A tot Z betrokken bij de klant en het project. Je hebt affiniteit met- en inzicht in de ontwikkelingen op het gebied techniek, design en sfeer.

Kortom, je taken bestaan uit: 

 • Ontwikkeling en beheer van je klantportefeuille;
 • Opstellen en opvolgen van offertes;
 • Adviseren van klanten en opstellen projectplannen in samenwerking met de klant;
 • Conceptuele technische producties ontwerpen, ontwikkelen, presenteren en realiseren;
 • Op- en uitbouwen van nieuwe relaties in live communicatie branche;
 • Instrueren en informeren van het Van der Veen Salesteam;
 • In de rol van projectmanager betrokken bij de uitvoering van de projecten, controleren voortgang werkzaamheden en evalueren van uitgevoerde projecten met de klant.

 

Vereisten:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van audiovisuele middelen en event verlichting;
 • Gecertificeerde commerciële en/of projectmanagement opleiding is een pre;
 • Relevante werkervaring in de live communicatie/evenementenbranche, bekend met 24/7 service, seizoenskarakter en kritische deadlines;
 • Sterk ontwikkelde commerciële & communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekend gevoel voor techniek, design en sfeer;
 • Ondernemend en creatief;
 • Organisatorisch sterk;
 • Stressbestendig en een sterk anticiperend- en oplossend vermogen.

 

aanbod

Een afwisselende baan in een hecht team, met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Je ontvangt een prima salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot het behalen van certificeringen en opleidingen.

informatie & sollicitatie

Voor meer informatie; neem contact op met Bertil van Veen op 06 11 19 04 83.
Ter sollicitatie; stuur je CV en motivatie naar hr@vanderveen-ee.nl en we nemen spoedig contact met je op.