•  1016-275-1280-s4a

TECHNICUS/MONTEUR OP BEURZEN EN EVENEMENTEN

Van der Veen is per direct op zoek naar een:

TECHNICUS/MONTEUR OP BEURZEN EN EVENEMENTEN

 

BEN JIJ….?

Ben jij een accurate en klantvriendelijke elektromonteur of technicus audiovisuele installaties? Lijkt het je leuk om te werken op beurzen, congressen en evenementen, waarbij geen dag hetzelfde is? Ben jij een harde werker, op zoek naar een dynamische en afwisselende baan?

Dan pas jij perfect in ons team!

OVER ONS

Van der Veen – event engineering is al meer dan 100 jaar actief in de evenementenbranche. Wij realiseren innovatieve belevingsconcepten op beurzen, congressen en evenementen. Van der Veen verhuurt en installeert alle technische voorzieningen die nodig zijn voor onderscheidende live communicatie: van hightech licht-, beeld- en geluidsinstallaties tot essentiële stroomvoorziening, trussing, rigging en IT-netwerken. 

Wij hebben passie voor ons vak. De klantgerichte aanpak van het bedrijf uit zich in succesvolle projecten voor onze klanten en hun bezoekers. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa verzorgen wij toonaangevende projecten.

Enkele van de evenementen waar wij aan werken zijn de Fruit Logistica in Berlijn, het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam,  de Fima Agricola in Zaragoza, Masterpiece in Londen, TEFAF in Maastricht, BRAFA in Brussel, de Tong Tong Fair in Den Haag en het North Sea Jazz Festival in Rotterdam.  Daarnaast is Van der Veen huisleverancier voor de prominente evenementenlocaties Ahoy Rotterdam en de Grote Kerk in Den Haag.

FUNCTIE

Je komt terecht in een hecht team met een open en informele werksfeer. Je werkt van project naar project en elke dag is anders. Kortom, een zeer dynamische werkomgeving.

In de functie van technicus/monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van tijdelijke technische installaties, zoals bijvoorbeeld elektra, trussconstructies, verlichting of beeldschermen, geluidsinstallaties en het inregelen hiervan op locatie. 

VEREISTEN

    • Elektrotechnische opleiding en/of ervaring met installatie van elektra of AV (audiovisuele installaties);
    • Goede commerciële, communicatieve en sociale vaardigheden;
    • Flexibele instelling, bereidheid om meer uren te werken in het hoogseizoen (najaar-winter) en bereidheid tot reizen door Europa;
    • Rijbewijs B/C is een pré

AANBOD

Een afwisselende baan in een hecht team. Je ontvangt een prima salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Klein metaal & Installatie Techniek. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot het behalen van certificeringen en opleidingen.

INFORMATIE & SOLLICITATIE

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dirk van der Meer op 070-3679797. Je sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op hr@vanderveen-ee.nl Stuur je CV en motivatie mee. Wij nemen spoedig contact met je op.